Shopping Day

Ik word pas om 9 uur wakker en zie dat in Nederland slecht weer is geweest want het meeste honk- en softbal is afgelast. Hier is het vandaag ook echt ouderwets Hollands kut weer. We besloten dus om “even” naar een grote sportwinkel te gaan. De metro stopt hier niet in de buurt, dus met de bus. Deze stopt om de hoek van het metrostation, maar we moeten nog ontbijten. Dit gebeurt bij Subway. Eenmaal in de bus, hoeven we er pas 17 haltes later uit. Na een hobbelige rit stoppen we voor de deur van Dick’s Sporting goods. Wat een keuze. Ik moet mijn best doen om niet iets te kopen. Twee uit de groep doen dit wel.
Na het afrekenen nemen we twee andere bussen naar een outlet bij National Harbour. Ook daar weer genoeg keuze, maar we beginnen eerst met de lunch bij een Johnny Rockets diner. Met gratis refill wordt de grootste dorst gestild. De hamburger erbij is ook goed te eten.
We lopen van shop naar shop en bij het verlaten van een winkel is er minimaal 1 tasje meer dan er mee naar binnen is genomen. Zelf vind ik niets zoveel, of het is mijn maat niet of hij zit niet lekker. Uiteindelijk vind ik 4 truien bij Columbia voor de prijs van anderhalf in Nederland.
Volgepakt lopen we naar de bushalte waar het wachten niet echt plezierig is. De halte is namelijk niet waterdicht. Uiteindelijk komen we bij het metrostation en rijden we terug naar het hotel. Onderweg wat drinken en eten mee voor op de kamer. Helaas is het druk bij de liften en wil men zelfs 2 fietsen mee naar boven nemen.
Eenmaal boven genieten we van een avondje hangen en niets doen. Morgen een nieuwe dag.
Geen foto’s van deze dag