Shoppen

Vandaag wederom gekozen voor het ontbijt bij de buren van IHOP. Het hotel waar we verblijven wordt momenteel (overdag) verbouwd, dus echt veel kunnen we ze niet kwalijk nemen, maar het ontbijt is wel karig. Maar goed, bij de buren heeft het weer gesmaakt.
We gaan nog even langs de Walmart voor wat luncjbroodjes en daarna op weg naar de eerste tussenstop, New Braunsfels. Het klopt inderdaad dat dit Duits klinkt. In dit gebied hebben zich veel Duitsers en Polen gevestigd. Diverse plaatsnamen herinneren zich hier nog aan. Veel bijzonderheden, op de plaatselijke rotonde na dan, zijn er niet te zien.
We rijden door naar San Marcos, naar een outlet. Even lijkt het of we verkeerd zitten, want de winkels die we willen bezoeken, zijn er niet. Wat blijkt, er zitten er 2 naast elkaar. Een Tanger Outlet en een Premium Outlet. In totaal 1,5 mijl bij 600 yard winkels. Echt druk is het niet, maar we kopen allebei wat kleding die ruim zit voor de terugreis naar Europa.
We vervolgen onze weg naar Austin en rijden langs het Capitool van de staat Texas. Dit is namelijk de hoofdstad van Texas. Echt dichtbij om goede foto’s te maken komen we niet want er is bijna overal een parkeerverbod. Toch weet Wessel een tweetal foto’s te maken. Hierna stoppen we nog even in een leuk winkelstraatje (gratis parkeren in de garage!) en bij de plaatselijke voetbalclub waarna we doorrijden naar het hotel.
Morgen weer een wat meer toeristische route naar Houston met hopelijk iets meer foto’s.