En route

Ok, even op een andere manier. Er was wel WiFi, maar niet op de computer. Dus maar even het verslag een dagje later, veel is het toch niet.
Gisteravond weer naar papa’s John BBQ geweest en daarna op de kamer 2 blikjes Heineken opgedronken. Bij elkaar toch zo’n 1,7 liter. Nadat we opgestaan waren gingen we kijken of het ontbijt nu wel in orde was, maar helaas was het nog slechter dan gisteren. Een wafel, banaan en lauwe thee was het enige. De droge biscuits kwamen zonder gravy (soort ragour), dus niet te eten.
Dan maar vroeg op pad want het is een aardig stukje rijden vandaag. Net buiten Dallas begint het te spetteren wat 75 mijl verder overgaat in een wolkbreuk. Bij Wichita Falls rijden we door een plas die echter dieper is dan een pierenbadje, gelukkig blijft de auto recht op de weg. 60 mijl later schijnt de zon. Best wel een raar land.
Op zo’n 100 mijl voor de eindbestemming Amarillo rijden we route 66 op, tenminste de Interstate die er parallel aan loopt. Wel rijden we op de stukjes Route 66 die door de stadjes gaan. We zien diverse opgeknapte attracties maar ook veel vervallen.
Morgen nog een stukje Route 66 voordat we afbuigen naar New Mexico en de hoofdstad van UFO’s, Roswell. Wellicht heb ik dan meer te schrijven. Nu eerst naar mijn afspraak met een steak.