Terug naar het laagland

In tegenstelling tot de eerder bedachte route rijden we niet via de Trail Ridge Road terug naar Denver, maar rijden naar Nederland. Het plaatsje dan, niet onze thuisbasis. Nederland is niet zo groot en echt veel is er niet te zien. Pas later, terug in Nederland (het land), zie ik dat we van de verkeerde kant de plaats zijn ingereden. Door de bergen is het ook meer verspreid dan we gezien hebben. Na Nederland is het nog veel te vroeg om naar het vliegveld te rijden.We besluiten dan ook om Buffalo Bill met een bezoek te vereren.

Boven op een berg bij Denver proberen we de begraafplaats te vinden, maar in een keer ontbreken de borden. We typen het in de navigatie in en moeten terug. Dat verbaast ons, maar ok. We rijden om de berg heen en volgens de navigatie zijn we er. Volgens de borden echter nog niet. We volgen daarom maar de borden. Eenmaal op de parkeerplaats zien we dat de navigatie er “maar” 3 mijl naast zat. Het zonnetje schijnt, maar door de hoogte is het niet echt warm. We genieten van het uitzicht over Denver en lopen naar het graf van Bill. Veel pracht en praal, maar het is en blijft een graf. Rondom zijn diverse borden met informatie te vinden en die blijken interessant. Na het graf lopen we de winkel binnen en ik koop, voor zover ik me kan herinneren, magneetjes van de staten die ik bezocht heb. Ik heb er 1 fout en vergeet er 7. Maar die kan ik de volgende keer meenemen. We rijden naar het vliegveld, maar moeten eerst tanken. Dit kan echter niet in de buurt en ik vind een tankstation op 8 mijl. Dat moet voldoende zijn, alleen komt er nog tol bij.

Eenmaal bij het verhuurbedrijf krijg ik netjes een bonnetje dat we de auto netjes hebben achter gelaten en dat er geen extra kosten  zijn. Op tijd vliegen we naar Frankfurt en vervolgens naar Amsterdam. Moe thuisgekomen ga ik alvast voorbereiden voor Washington. Nog maar 2,5 maanden…