New York City XMAS 2018

Op een gegeven moment zit je aan de bar en vraagt er iemand: “Ga jij nog wat doen met de kerst?”. Met een geintje zeg ik: Ik zat eigenlijk te denken aan een weekje New York, maar dat is aardig kostbaar…. Binnen 1 minuut heb ik 2 mensen mee, nog net niet in het vliegtuig, maar het scheelt weinig. En dan ga je, de volgende dag, weer nuchter even zoeken.

Het eerste aanbod is rond het vooraf ingestelde budget, maar het is een beetje ver van alle activiteiten, de vluchttijden zijn slecht en het vervoer moet per bus. Ik kan zelf verder zoeken, maar GoAmerika kan dit veel beter en heeft hier ook meer tijd voor. We komen nu in de buurt van het vliegveld Newark, maar nog steeds niet naar 100% tevredenheid. Ik kan zelf een hotel boeken, maar niet via het reisbureau. Ik bedankt hen voor de moeite en boek het hotel, op 100 meter van het PATH station in Newark, via booking.com en de vlucht rechtstreeks bij United. 

En dan zit je er dus aan vast. Een van de dagen na het boeken valt er meteen sneeuw in New York en dan gaat het kriebelen. Het is nog even, maar ik kan wederom niet wachten.

De foto’s zijn overigens van de laatste keer. Wel een millimeter sneeuw gehad toen, maar het was vooral koud, heel koud. En dan ga je dus op een dubbeldekker bus zitten en op een boot over de Hudson.

Verslagen:

Dag 1: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/flying-with-santa-to-nyc-december-24/

Dag 2: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/south-east-manhattan/

Dag 3: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/going-up/

Dag 4: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/ahoy/

Dag 5: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/rain-delay/

Dag 6: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/feels-like-home/

Dag 7: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/poppenkast/

Dag 8: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/happy-new-year/

Dag 9: https://www.bigoak67.nl/new-york-city-xmas-2018/weer-naar-huis/