It’s getting hot

Vandaag stond de wedstrijd Rangers@Angels op het programma. Heel lang was niet bekend hoe laat dit zou aanvangen maar de Angels hadden er een speciale dag voor kinderen van gemaakt, dus het werd een matinee voorstelling. Omdat de temperatuur hier gemiddeld 15 graden (fahrenheit) hoger is dan gemiddeld en de wind op de achterkant van het stadion stond, was het op de tribune zeer warm. Het kwik steeg tot boven de 100 in de schaduw en helaas had ik geen plek in de schaduw maar in de volle zon.Zelfs het handdoekje dat uitgedeeld was nat maken en in de nek leggen hielp niet veel. Omdat het merendeel van de plaatsen niet bezet was (ik snap niet hoe ze aan ruim 35000 bezoekers kwamen) ben ik naar boven gegaan en een plekje gezocht in de wind en schaduw.

In het begin leek het erop of het een homerun derby zou worden, maar na 2 innings en evenzoveel homeruns was de koek op en hervonden de pitchers hun zone. In de vierde inning namen de Angels een 3-1 voorsprong die de inning erna verkleind werd tot 3-2. In de 7e inning maakte Rangers eerst gelijk, maar het scheelde niet veel of de rechtsvelder Calhoun van de Angels had na zijn spectaculaire duikvangbal ook nog de nul op thuis gemaakt (http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2013_09_08_texmlb_anamlb_1&mode=box#gid=2013_09_08_texmlb_anamlb_1&mode=video). Dit betekende de gelijkmaker en op de volgende klap had collega Trout bijna een zelfde vang gemaakt, maar hij kwam net te kort en de Rangers leiden met 4-3.

Veel pitcher wissels in de laatste 3 innings maakten het spel er niet sneller op. Bij de Rangers deed Jurickson Profar nog mee als DH, maar kon met 0 uit 4 niet echt overtuigen. Morgen volgt walvisvaren (nee, ik neem er niet een mee naar huis) en ‘s avonds de wedstrijd van de Dodgers tegen de Arizona Diamondbacks. Daar tussen in zullen we even Rodeo drive onveilig maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.