Back to Sin City

Na 6 dagen komt er dan een einde aan het hoofdstuk Los Angeles. Vandaag moet er terug worden gereden naar Las Vegas. Dit betekent iets meer dan 275 mijl voor de boeg. Als ik ruim 75 mijl onderweg ben ga ik twijfelen of ik wel alles mee heb genomen, maar ik denk zeker te weten dat ik alles heb nagelopen. Als ik even later een foto probeer te nemen van het schitterende landschap, blijk ik mijn SD kaart nog in de pc heb laten zitten. Dan maar even bij het volgende dorpje stoppen, dat is echter 40 mijl verder. Daar aangekomen heb ik inderdaad alles mee en kan ik de kaart in het fototoestel stoppen.

Diverse berglandschappen worden afgewisseld met vlaktes. Op deze vlaktes zou menig Nederlandse fietser nog moeite hebben om vooruit te komen, maar het blijft een mooi uitzicht. Het is ook gelukkig rustig op de weg waardoor ik ongestoord foto’s kan maken zonder dat ik het andere verkeer in problemen breng. Met nog 90 mijl voor de boeg groeien er langs de weg cactussen en yucca. Toch gek op zo’n 4000 feet.

Uiteindelijk komt Vegas in zicht, maar ben ik te vroeg om in te checken. Dan maar even over de strip naar de locatie van Pawn Stars. Ook nu is weer te zien dat tv bedrog is want zo groot is dit pand niet. De mensen staan tot om de hoek, dus veel zin om te stoppen heb ik ook niet. Daarnaast wordt ook hier weer veel aan de weg en de hotels gewerkt dus ik rij door tot aan het hotel. Nu even weg van de strip, maar wel lekker rustig en via de monorail zit ik zo in het MGM of bij de stratosphere.

foto’s: https://flic.kr/s/aHsk9yYBYG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.