Nog even wachten

Ik begon steeds meer te twijfelen over de bezemkast in Brooklyn met een stapelbed. En dan krijg je van een grote reisorganisatie een bericht voor 25 tot 50 % korting. Maar ja, het is dat weekend Labour Day weekend en het is New York. Toch maar even kijken. Mwah, dat valt nog mee. Tegen dezelfde prijs van de bezemkast kunnen we ook op Newark International Airport een twee persoonskamer boeken met 2 Queensize bedden. Ik hoef niet langer te twijfelen en aangezien het dezelfde prijs is, een groter bed, reistijd naar Manhattan hetzelfde, denk ik dat Huub er ook mee akkoord kan gaan.

Het enige probleem dat er nog kan zijn is dat de bezemkast niet meer geannulleerd kan worden. Even controleren en er is gelukkig gratis annulering mogelijk. Dus toch maar de stoute schoenen aangetrokken, de bezemkast geannulleerd en het hotel geboekt. Moet alleen per direct betalen ipv ter plekke maar dat kan de pret niet drukken. Als alles bevestigd is, breng ik Huub op de hoogte en ik krijg: Top terug. Dat zit dus wel goed.

Ondertussen komt de dag dat we richting Washington DC vliegen steeds dichterbij. Alle kleine dingetjes die je normaal tijdens je werk “even” tussendoor kan doen, kunnen nu niet omdat het gewwon heel erg druk is. Vandaag eindelijk tijd gevonden om iets uit te voeren, maar ook nu kom ik niet verder omdat er al weer iemand aan mijn buro staat. Nog maar 2,5 dagen werken, het lijken wel 2,5 weken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.