Pismo Beach

Na het feestje van gisteren mochten we vertrekken richting Pismo beach, halverwege San Francisco en Los Angeles. De Japanse postbode had echter een rekening gebracht waar we het niet mee eens waren. We moesten in een keer betalen voor de gratis internet. En zonder te vragen hoe we wilden betalen, hadden ze het al op de creditcard gezet. De manvriendelijke receptionist corrigeerde hopelijk alles en het parkeren werd contant betaald.

Buiten was de mist die gisteren op was komen zetten bijna verdwenen en we waren klaar voor een mooie rit langs de Californische kust. Helaas voor ons was het zicht zeer beperkt en konden we niet genieten van het blauwe zeewater. Op zo’n 500 feet hoogte waren we zelfs boven de mist/wolken beland.

Eenmaal weer beneden konden we wel even genieten van zee-olifanten. Precies waar de zon tussen de mist door kwam was hun rustplaats. Nog voordat we ze zagen, konden we ze al ruiken. Hierna was het nog een uurtje door naar de wereldstad Pismo Beach. Ook dit lag in de mist en tijdens het eten troffen we aan de 6 tafeltjes om ons heen weer 4 tafels met Nederlanders. De personen naast ons hadden een vergelijkbare route gereden, alleen de andere kant op.

Gelukkig mogen we morgen weer naar het warme LA. Dat scheelt toch al snel zo’n 14 graden Celsius.

Foto’s:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.