Best Western Classic (2012)

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat ik in de Verenigde Staten ben geweest. In de tussentijd ben ik in het zuiden van Haarlem gaan wonen en zijn beide ouders overleden. Mede door het werk ben ik de laatste jaren niet altijd in staat geweest om er op uit te trekken. Maar nu alles weer in rustiger vaarwater is gekomen gaat het weer kriebelen. Het honkbalseizoen is in Nederland begonnen maar ik wil ook graag weer minimaal een wedstrijd in een Amerikaans honkbalstadion zien. Ik ga wat rond kijken en zie bij Go Amerika een rondreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Dat lijkt me wel wat en via de website van Alles Amerika (http://www.allesamerika.com/) kom ik steeds meer te weten over dit deel van Amerika. Ik ga bij de diverse reisbureaus zoeken en kom toch weer bij Go Amerika uit. Zij hebben de meest complete reis voor een goede prijs.

Op het honkbalveld hebben we het over mijn planning en er is wat interesse. Ik mail de link door en de gewenste datum en Huub en Kevin willen graag mee. We boeken en helaas moet Kevin vlak voor de reis afhaken omdat het niet goed gaat met zijn oma (die overlijd ook tijdens de reis). Omdat we in Los Angeles honkbal willen kijken, breiden we de reis uit met een extra dag LA.

Op de overige pagina’s zijn de originele reisverslagen per dag te zien. Deze werden eerder gepubliceerd op de website van reislogger. Een perfect hulpmiddel bij de eerder reizen, maar zeer beperkt in de mogelijkheden die een website wel heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.